20.05.2019 r. Poniedziałek

  1. Zupa krupnik z kaszy jęczmiennej, z ziemniakami, na mięsie drobiowym i z zieloną pietruszką- 250g Alergeny –seler, gluten,
  2. Potrawka drobiowa, słodko-kwaśna z warzywami-150g Alergeny –seler, ryż-150g
  3. Kompot-200ml

 

21.05.2019r. Wtorek

  1. Zupa jarzynowa z ziemniakami, na mięsie drobiowym ze śmietaną i z zieloną pietruszką– 250g Alergeny –seler, mleko
  2. Jajko w sosie chrzanowym-130g , ziemniaki,-200g, bukiet warzyw -90g
  3. Herbata owocowa-200ml + owoc

 

22.05.2019r. Środa

  1. Zupa ogórkowa z ziemniakami, na mięsie drobiowym ze śmietaną – 250g Alergeny –seler, gluten, mleko
  2. Pieczeń z indyka w sosie włanym-90g, Alergeny – gluten, ziemniaki-200g, surówka z pekińskiej kapusty-90g
  3. Herbata -200ml.+ owoc

 

23.05.2019r. Czwartek

  1. Zupa z soczewicy z ziemniakami, na boczku i z pietruszką zieloną -250g Alergeny- seler,
  2. Placki z jabłkami z cukrem pudrem 250g -Alergeny –gluten, jaja
  3. Herbata miętowa-200ml

 

24.05.2019r. Piątek

  1. Zupa owocowa z makaronem –250gAlergeny-gluten
  2. Paluszki rybne z dorsza --90g Alergeny –gluten, jaja, ryba, ziemniaki -200g, surówka z młodej kapusty z koperkiem-90g
  3. Woda -200ml

Partnerzy szkoły

 

BIP

DMC Firewall is a Joomla Security extension!