21.10.2019 poniedziałek

  1. Zupa z soczewicy na boczku wędzonym z ziemniakami i zieloną pietruszką-250g Alergeny –seler
  2. Naleśniki z twarogiem i śmietanką ok 200g Alergeny—gluten,jaja mleko
  3. Kompot-200ml

22.10.2019 r. Wtorek

  1. Zupa rosolnik z kaszy jaglanej na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką - 250g. Alergeny –seler,gluten.
  2. Nagetsy-100g Alergeny – gluten,jaja Ziemniaki-180g,surówka z marchewki jabłka i selera ze śmietanką ok 100g Alergeny - mleko
  3. Herbata owocowa -200 ml.

23.10.2019r. Środa

  1. Zupa jarzynowa z ziemniakami i śmietaną na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką-250gAlergeny – seler,mleko.
  2. Makaron z mięsem drobiowymi i pomidorami suszonymi-250g, Alergeny-jaja, gluten
  3. Herbata z miodem-200ml.

24.10.2019r Czwartek

  1.  Zupa krem z brokuła z ziemniakami na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką-250g Alergeny- seler, mleko
  2.  Gulasz wieprzowy—130g Alergeny gluten  Kasza jęczmienna-130g  Alergen –masło , Surówka z buraczków-90g
  3.  Herbata miętowa z miodem i cytryną-200ml 

25.10.2019r. Piątek

  1. Zupa barszcz czerwony na maśle z ziemniakami-250gAlergeny-gluten,mleko
  2.  Ryba po grecku- ok 130 Alergeny –ryba, mleko. Ziemniaki-180g Alergeny- mleko      
  3.  Woda z cytryną -200ml+ owoc

Partnerzy szkoły

 

BIP

Our website is protected by DMC Firewall!